Welk soort lint moet ik kopen? 0

Rotimshop - lint

Als je een cadeau inpakt in vloeipapier dan maak je het natuurlijk af met een lintje. Maar dan moet je wel lint in huis hebben en het zal vast niet iets zijn dat wekelijks bovenaan je boodschappenlijstje staat. Lees deze blog en wie weet word jij zo iemand die het altijd in huis heeft! 

In alle kleuren

Het mooie aan het versieren van je verpakking met een lintje is het brede pallet aan kleuren waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kun je van elk cadeau een nog unieker en leuker geschenk maken. Combineer bijvoorbeeld eens verschillende kleuren met elkaar! Let wel op dat je het cadeau nou ook weer niet té mooi inpakt, de ontvanger moet het uiteindelijk natuurlijk wel openmaken. 

Kies je favoriete materiaal

Los van de kleuren valt er ook nog te kiezen uit verschillende materialen, ga je bijvoorbeeld voor een satijnen lint of heeft een grosgrain lint je voorkeur? Satijnen lint geeft je geschenk een mooie sjieke touch en het is bovendien ook nog stevig. Grosgrain doet misschien niet direct een belletje rinkelen, maar ook dat ken je waarschijnlijk wel. Het is namelijk het geribbelde lint dat je vaak ziet.

Toch liever een touw of koord?

Is een lint toch niet helemaal wat je zoekt of wil je afwisselen tussen de verschillende opties om je verpakking dicht te strikken? Dan kun je ook nog gaan voor dun touw of koord. Het gaat er immers vooral om dat je je verpakking goed dicht doet en dat het er sierlijk uitziet. En met name over smaak valt natuurlijk niet te twisten. 

Hoe zorg ik dat ik genoeg lint heb?

Gemak dient de mens, dus ook lint is gewoon online te koop. Bestel het bijvoorbeeld bij Rotimshop. Je kunt daar lint bestellen in verschillende kleuren, materialen en lengtes. Ze worden dan geleverd in een doosje waar je het lint uit kunt rollen, zit je ook niet met een heel kluwen aan lint dat je uit elkaar moet halen. Ook als er haast bij zit ben je bij Rotimshop aan het goede adres, ze leveren namelijk de volgende werkdag al, als je voor 15.00 bestelt.

Previous ArticleNext Article
Vrije tijd ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *